Servei de càtering

A través de la nostra marca “menja’m” us oferim un servei complet de càtering per a tot tipus d’esdeveniments amb la mateixa qualitat i bon servei que rebeu a les nostres botigues.

Càtering per a Col·lectivitats

Menjadors escolars, escoles bressol, etc.

Realitzem el servei elaborant primer el menjar a la nostra cuina central, i després transportant-lo al lloc concertat en contenidors isotèrmics homologats tot mantenint sempre el control de la temperatura. Per aconseguir-ho, disposem de furgons isotèrmics per al transport.

Els menús estan revisats per un equip de nutricionistes concertats.

Càtering per a Empreses

Oferim menús diaris i setmanals a empreses per a grups de 10 persones com a mínim. Es tracta de menús equilibrats, sans i complets compostos de primer i segon plat, postres, pa i coberts.

Dinars de negocis, esmorzars de treball, bufets, celebracions d’empresa…

Càtering per a Particulars

Càtering per a aniversaris, comunions, batejos i celebracions particulars diverses… Ens podem encarregar de posar el menjar de qualsevol esdeveniment particular que vulgui organitzar, per tal que vostè en pugui gaudir plenament.


També oferim servei de menús a domicili a la ciutat d’Igualada sempre i quan hi hagi una regularitat (especialment pensat per a avis i nens).

I la possibilitat d’entregar els encàrrecs a casa seva sense cap cost addicional (per entregues a Igualada, notificant amb una antelació mínima d’un dia i per comandes superiors als 20€).

  • Línia freda i calenta
  • Selecció de proveïdors
  • Projectes a mida