Cuinats Torres

A prop teu des de 1973

favicon

Qui som

Som una empresa familiar que, des de 1973, ens dediquem a l’elaboració de pollastres a l’ast i plats cuinats, tot oferint una cuina casolana feta amb productes seleccionats.

La confecció dels nostres plats compta amb una acurada selecció de proveïdors i un estricte control de qualitat de les matèries primeres. A més, oferim un tracte personalitzat al nostre client i, cosa també important, disposem d’una política activa de recursos humans que ens permet tenir el millor equip de professionals especialitzats.

Experiència

Quasi 40 anys de tradició familiar ens avalen. Sabem quines necessitats tenen els nostres clients i ens dediquem a satisfer-les. Estem interessats a innovar i a no deixar mai d’aprendre.

La nostra marca de catering MENJA’M neix com a servei el 2007, fruit d’una trajectòria esglaonada. Perquè ens apassiona el que fem i ho volem fer millor.

Encara no tenim cap lema, i tampoc no l’hem buscat. Però tenim clar que el secret del nostre èxit es basa en no enganyar mai al client.

Qualitat

L’objectiu que perseguim en l’elaboració dels nostres productes és oferir el màxim de qualitat, sempre fent ús de les bones pràctiques en els processos de manipulació dels aliments.

És per això que tenim implantat el sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) que, juntament amb la nostra experiència i unes instal.lacions innovadores, fa que la matèria primera que entra en el nostre obrador no trenqui mai la cadena del fred, i que cada producte tingui assignats un lloc d’emmagatzematge i un altre lloc de manipulació.