Servei de Catering

A través de la nostra marca "menja'm" us oferim un servei complert de catering per tot tipus d'esdeveniments amb la mateixa qualitat i bon servei que rebeu a les nostres botigues.

Truqueu al 93.803.78.62 per més informació.

Serveis a Col.lectivitats

Menjadors escolars, escoles bressol, etc.

Realitzem el servei elaborant primer el menjar a la nostra cuina central, i després transportant-lo al lloc concertat en contenidors isotèrmics homologats tot mantenint sempre el control de la temperatura. Per aconseguir-ho, disposem de furgons isotèrmics per al transport.

Els menús estan revisats per un equip de nutricionistes concertats.

Serveis a Empreses

Oferim menús diaris i setmanals a empreses per a grups de 10 persones com a mínim. Es tracta de menús equilibrats, sans i complets compostos de primer i segon plat, postres, pa i coberts.

Dinars de negocis, esmorzars de treball, bufets, celebracions d’empresa...

Serveis a Particulars

Aniversaris, comunions, batejos i celebracions particulars diverses... Ens podem encarregar de posar el menjar de qualsevol esdeveniment particular que vulgui organitzar, per tal que vostè en pugui gaudir plenament. També oferim servei de menús a domicili a la ciutat d'Igualada sempre i quan hi hagi una regularitat (especialment pensat per a avis i nens).

I la possibilitat d'entregar els encàrrecs a casa seva sense cap cost addicional (per entregues a Igualada, notificant amb una antelació mínima d'un dia i per comandes superiors als 20€).